Om


Fotograf siden 2008

Jeg startede som fotograf på amatørbasis cirka i år 2008, siden da har jeg skudt rigtig mange billeder og gør det fortsat.

Jeg er blevet meget glad for at tage gravid billeder. Der er ikke noget mere fantastisk, end at gøre gravide så glade for deres krop, når de føler sig knap så lækre.

Jeg har en stor passion for graffiti, ikke at jeg selv kan male, men at tage billeder af grafitti som andre har lavet og dermed at få formidlet kunstnernes mesterværker.

Min store passion er som jeg skrev før graffiti, men jeg holder også rigtig meget af at tage enkle og følelsesladede billeder.

I hverdagen går jeg under titlen Webudvikler og bruger mine arbejdsdage i eget firma; OnlineEkspressen ApS, der laver jeg hjemmesider til små såvel som store virksomheder og kan lave special løsninger til firmaer der ønsker dette. Udover mine timer i OnlineEkspressen ApS, bruger jeg timer i Kloak Ekspressen ApS, hvor jeg er IT-supporter og står for al IT i virksomheden.